Kavicsfelverődés javítása

Ne várjon vele!

A szélvédők egyik leggyakoribb sérülését a kavicsfelverődés okozza. Ezeknek a hibáknak nagy részét lehet jól lehet javítani, azonban minden sérülés egyedi.

Mindegyik sérülés külön szemrevételezést, vizsgálatot igényel. A vizsgálat során tudjuk megállapítani, hogy érdemes-e és meg tudjuk-e a megfelelő minőségben és tartósságban javítani. A javításra nem tudunk 100%-os garanciát vállalni.

Minden eszközünk, tudásunk és tapasztalatunk megvan a szükséges technikai javítás elvégzéséhez. Üveggel dolgozunk, de sajnos nem minden esetben lesz tartós a javítás

Különböző fizikai és hőhatások érik a szélvédőt használat közben a sérülés mentén az üveg szerkezete elgyengül így sajnos további sérülés, repedés előfordulhat.

Hosszú évek óta javítjuk a szélvédők sérüléseit, több ezer javításon vagyunk túl. Ennek köszönhetően szemrevételezés során meg tudjuk állapítani, hogy érdemes-e vagy tudunk-e minőségben jó kivitelezést átadni ügyfeleinknek. Sajnos ennek ellenére minimális esetben előfordul, hogy a sérülés javítást követően néhány nap után elreped.

Teljes körű felvilágosítást és szakmai tapasztalattal alátámasztva igyekszünk ügyfeleinket tájékoztatni.
 

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot és küldje be nekünk.
Megkeresésére hamarosan válasz e-mailben reagálunk.

A fájlok mérete legfeljebb 5 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png pdf.
CAPTCHA
Image CAPTCHA
Üsse be a képen látható karaktereket!

Kapcsolat

6725 Szeged, Textilgyári út 3.
 /unoglass.autouveg


Bankkártya elfogadó hely!

Casco

06.30.7488.479
casco@unoglass.hu