Élettartam garancia felhasznált alkatrészekre és az elvégzett munkára.

Szélvédőcsere esetén cégünk élettartam teljes körű  garanciát vállal, mely mind az elvégzett munkára, mint a beépített anyagokra egyaránt vonatkozik.

Számunkra az egyik legfontosabb a garancia és ügyfeleink elégedettsége is ezen múlik. Minden munkánk elvégzése során törekszünk a 100%-os teljesítményre.

A tökéletesség akkor teljes, ha probléma esetén is teljes mértékben felelősséget tudunk vállalni. Alaktrészek esetében gyártási hiányosságból adódó problémák esetén csere garanciát vállalunk a hozzátartozó szereléssel. Szerelési és kivitelezési hiba esetén szintén teljes körű garanciát vállalunk.

Mint minden garanciának, itt is megvannak a maga feltételei.

1. A felmerülő észrevételt vagy problémát minden esetben jeleznie kell számunkra.

2. Az észrevétel jelzése után egy személyes konzultációt kérünk, hogy mi is meg tudjuk vizsgálni az esetet. A vizsgálat során gyakorlati teszteket végzünk a hiba feltárása érdekében. Ezt követően szakmai véleményt készítünk.

3. Amennyiben a garancia igénye jogos, időpont egyeztetést követően vállaljuk a helyreállítást.

4. 30 éves tapasztalatunk alapján elengedhetetlennek tartjuk a gépjárművek átvételét a szerelés megkezdése előtt. Itt van lehetőségünk felhívni a figyelmet olyan apró észrevételekre, amit mi szakértő szemmel előre látunk és később kérdéses szokott lenni. A szerelés időtartama alatt műhelyünkben nagyfelbontású kamerák folyamatosan rögzítik az eseményeket, a műhely teljes területét lefedve. Ezeket a felvételeket korlátozott ideig tudjuk tárolni. Az esetleges problémák pár napon belül napvilágra kerülnek, így az monitorozható.

5.A folyamat legfontosabb része a gépjármű átadása a szerelést követően. Itt szoktuk felhívni ügyfeleink figyelmét, amennyiben olyan észrevételünk volt ami szemmel nem látható.

6. Törekszünk a hibátlan minőségű munkára, mi sem szeretnénk kellemetlen és költséges helyzetbe kerülni. Viszont ha ez indokolt akkor vállaljuk a felelősséget és mindent elkövetünk, hogy az Ön idejét legkevésbé rabolva helyreállítsuk azt, amit korábban elhibáztunk.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot és küldje be nekünk.
Megkeresésére hamarosan válasz e-mailben reagálunk.

A fájlok mérete legfeljebb 5 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png pdf.
CAPTCHA
Image CAPTCHA
Üsse be a képen látható karaktereket!

Kapcsolat

6725 Szeged, Textilgyári út 3.
 /unoglass.autouveg


Bankkártya elfogadó hely!

Casco

06.30.7488.479
casco@unoglass.hu