Casco kárfelvétel

Nem szükséges  a biztosítót keresnie, forduljon hozzánk bizalommal!

CASCO kárfelvételt, és az azzal járó teljes körű ügyintézést vállaljuk biztosított ügyfeleink számára. Cégünk 2002 óta az ország szinte összes biztosítójának szerződött partnere, melyből következik, hogy szakműhelyünkben jogosultak vagyunk helyszíni kárfelvételre.Ennek eredményeként akár önrész (10-20%) befizetése nélkül is, költségmentesen* tudjuk Önnek a kárt helyreállítani! 

Az ügyintézéshez szükséges dokumentumok:

  • Forgalmi engedély (mindkét oldal)
  • Vezetői engedély (mindkét oldal)
  • Lakcímkártya (mindkét oldal)
  • Személyi Igazolvány (mindkét oldal)
  • Törzskönyv (mindkét oldal)

Vállalkozás esetén:

  • Aláírási címpéldány

A fenti dokumentumokat e-mailben csatolva küldjék meg vagy személyesen az irodánkban az ügyintézés során lefénymásoljuk.
E-mail cím: casco@unoglass.hu

Mindez pedig úgy zajlik, hogy a megfelelő nyomtatványok kitöltése után a szerződött biztosítótársaságnak bejelentjük a kárt, majd ezt követően elvégezzük a javítási munkálatokat. A szükséges dokumentációkkal és a számlázással kapcsolatos teendők minden esetben cégünk és a potenciális biztosítótársaság között zajlik. 

Nyomtatványok kitöltéséhez adatokra lesz szükségünk melyeket akár e-mail ben elküldheti akár személyes ügyintézésre várjuk irodánkban.

Napjainkban sok különböző és eltérő tartalmú CASCO biztosítással és azok modozataival találkozunk.Legtöbb esetben az önrész mértékének meghatározásában van eltérés.Mi ezekre  fogjuk tudni a választ és teljeskörű tájékoztatást tudunk adni. 

Kérdés esetén kérjük keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken telefonon vagy e-mail ben.

* Az ÁFA visszaigénylés bizonyos százalékú önrésznél eltérő lehet, ezért az esetleges félreértések elkerülése végett igényét kérem mindenképp jelezze felénk! Szíves megértését előre is köszönjük!

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot és küldje be nekünk.
Megkeresésére hamarosan válasz e-mailben reagálunk.

A fájlok mérete legfeljebb 5 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png pdf.
CAPTCHA
Image CAPTCHA
Üsse be a képen látható karaktereket!

Kapcsolat

6725 Szeged, Textilgyári út 3.
 /unoglass.autouveg


Bankkártya elfogadó hely!

Casco

06.30.7488.479
casco@unoglass.hu